دسته‌بندی نشده

سوفله

سوفله

یک نوع کیک سبک که در فر یا تنور تهیه می شود

سوفله (به فرانسوی: Soufflé) نوعی دسر یا پیش غذای سبک و پرهواست که در اویل قرن هجدهم به وجود آمده‌است. سوفله با افزودن مواد به سفیدهٔ تخم مرغ سفت شده و پخت در فر درست می‌شود. در نوع دسر شیرین سوفله، به سفیده تخم مرغ، شکر، آرد و مواد معطر افزوده شده سپس پخت می‌شود. به عنوان غذا از گوشت، ماهی، صدف، سبزیجات و مواد گوناگان دیگر پخته شده و به صورت پوره در می‌آید و ممکن است در آن زرده تخم‌مرغ نیز بکار رود سپس به مواد سفیده تخم مرغ سفت شده اضافه شده در قالب پخته می‌شود. پس از پخت هوای داخل سفیده ۳–۲ برابر افزایش می‌یابد. محبوبیت سوفله در اوایل قرن نوزدهم به سرآشپز فرانسوی ماری آنتون کارم بازمی‌گردد.

سوفله خوری

  • کاربرد سوفله خوری، برای گرم نگه داشتن غذا است. پر مصرف ترین ظرف سوفله خوری انواع سوپ خوری و ظروف مخصوص سرو انواع خورشت و مرغ است.

برای گرم نگه داشتن سوفله از ظروف وارمردار استفاده می کنیم که این گرما را برای ما ایجاد نمایند. معمولاً این ظروف بر روی یک پایه قرار می گیرند که جایی برای قرار گرفتن شمع وارمر، دارد و به وسیله شعله شمع غذا را گرم نگه می دارد. به همین علت است که به این نوع از ظروف، ظروف سوفله خوری می گویند. ظرف سوفله خوری امروزه کاربرد زیادی دارند و تنها محدود به سرو سوفله نیست و شما می توانید برای سرو هر غذایی که مایل هستید به صورت گرم سرو شود و تا انتهای غذا گرم بماند و به قول معروف از دهان نیفتد از ظروف سوفله خوری استفاده کنید. برای سرو انواع خورشت، مرغ و سوپ نیز می توانید از این ظروف استفاده نمایید.

سوفله سالاد

  • در صورتیکه برای سرو سالاد و موارد اینجنینی قصد خرید سوفله خوری دارید پس بهتر است به دنبال نمونه ای باشید که پایه آن به صورت ساده طراحی شده باشد و شمع وارمر در آن قرار نمی گیرد.

در این بین ظروفی نیز وجود دارد که با وجود اینکه غذا را گرم نگه نمی دارند اما به دلیل مشابهت با ظروف سوفله خوری از آن ها نیز با همین نام یاد می شود.

در سوفله خوری های سرامیکی، جنس ظرف غذا از سرامیک بوده و در سوفله خوری های سیلور این ظرف از جنس شیشه پیرکس است.
در برخی موارد نیز ظرف سوفله خوری تنها روی یک پایه فلزی شیک قرار می گیرد. از این ظروف معمولاً برای سرو سالاد و بعضی از غذاهای سرد و غذاهایی که نیاز به گرم ماندن برای مدت طولانی ندارند می توان استفاده کرد.

سوفله خوری های سیلور به دلیل برخورداری از جنس استیل و درخشندگی از طرفداران بیشتری برخوردار است. نمونه های سوفله خوری سیلور با پایه های نگین دار بیشتر مورد استقبال خانم ها است.

اندازه سوفله خوری

  • اندازه ظرف سوفله خوری که قصد خرید آن را دارید بستگی کاملی به تعداد مهمان هایی دارد که قصد پذیرایی از آن ها را دارید. با توجه به تعداد معمول مهمان های خود در نظر بگیرید چه ظرفی می تواند نیاز شما را برآورده کند. مثلاَ برای یک میز ۸ نفره می توان از دو ظرف سوفله خوری کوچکتر استفاده نمود تا مهمان ها در دو طرف میز به راحتی به غذا دسترسی داشته باشند.

ظروف سوفله خوری طلایی اغلب از سرامیک و استیل ضد زنگ ساخته می شوند. نوع سرامیکی این نوع سوفله با رنگ طلایی پوشانده شده و نوع استیل آنها دارای رنگ طلایی براق است.

سوفله خوری طلایی ظاهری زیبایی دارند که باعث می شود بسیار شیک و لوکس شود. برخی از سوفله ها ترکیبی از رنگ های طلایی و نقره ای هستند که در بین خریداران نیز بسیار محبوب هستند. سوفله های طلایی را می توانید با قاشق ها و چنگال های دیگر ست کنید و منظره بسیار زیبایی از پذیرایی را ارائه می دهد.

  • اگر قصد دارید به صورت سلف سرویس از مهمان ها پذیرایی کنید می توانید از یک ظرف سوفله خوری بزرگ استفاده کنید که مقدار بیشتری غذا در آن جای می گیرد و نیازی به ظرف های متعدد که میز را شلوغ می کند نیست.

اگر در انتخاب بین سیلور و سرامیک مردد بودید اولویت را به کاربرد ظرف بدهید. در هر دو مورد این امکان وجود دارد که از نمونه هایی استفاده کنید که با سبک پذیرایی شما متناسب باشد.

برای خرید سوفله خوری باید بهترین مارک سوفله خوری که در بازار جزء پرفروش ترین و بهترین سوفله خوری موجود در بازار هستند را بشناسید، که از بهترین مارک سوفله خوری میتوان به برندهای همچون: یونیک (Unique)، دیانا (diana)، دالتون (doulton)، سانتوزا (Suntoza)، فونیکس (Phoenix)، رزلند (Rozland)، رومنس (romance) و… اشاره کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *